Skip to main content
Perspectief

Rijkdom, meer dan geld alleen

Als oprichters van DC Social Ventures beseffen we hoe bevoorrecht we zijn in onze huidige levensomstandigheden. Maar die rijkdom komt met de uitdagingen die we zelf in het leven hebben ervaren, soms geconfronteerd met wat ogenschijnlijk uitzichtloze situaties leken, of het zien van de ingrijpende effecten van deze ervaringen op anderen. We hebben uit eerste hand geleerd en van dichtbij gezien hoe de omstandigheden waarin je geboren wordt, je perspectief en je wereldbeeld kunnen beïnvloeden.

Ware rijkdom door overvloedig te kunnen geven

Een blijvend verschil maken

In deze maatschappij, waar geld een vitale stroom van energie vormt voor creatie, erkennen we de waarde van financieel succes. Als ondernemers koesteren we de voldoening die voortkomt uit winst; het is een weerspiegeling van onze inspanningen, een bewijs van de vruchten van onze acties. Maar onze ambitie strekt zich verder uit dan financiële voorspoed alleen. We geloven dat ware rijkdom zich manifesteert in het vermogen om overvloedig te geven, om een positieve footprint achter te laten die zich als een inktvlek verspreidt, resoneert en invloedrijk is.

Bij DC Social Ventures zetten we ons in voor meer dan alleen winst. We streven met onze ondernemingen en projecten naar het creëren van een wereld waar overvloed niet alleen wordt gemeten in financiële termen, maar ook in de hoeveelheid goedheid die we kunnen verspreiden. Met de focus op het Nederlands Koninkrijk in het bijzonder. Samen met jou werken we aan een toekomst waarin geven en ontvangen hand in hand gaan, waarbij de positieve impact zich vermenigvuldigt, zich uitbreidt en een blijvend verschil maakt in onze gemeenschappen.